26 Ekim 2013 Cumartesi

Evde Ek İş İmkanı

evde ek iş imkanı, evde ne iş yapabilirimEvde ek iş yapmak istiyorum diyen ev hanımları, genelde evde ek iş imkanı ve evde ne iş yapabilirim diye bir arayış içine girerek evden para kazanmak için para kazanma yolları aramakta.

Elbette bu güzel birşey tabiki.Evde aile bütçesine katkıda bulunmak ve evde boş zamanlarınızda ek iş yaparak para kazanmak tan daha güzel ne olabilir ki?

İşte bu yazımızda sizlere evde ek iş imkanı konusunda bazı fikirler sunarak evde ne iş yapabilirim sorunuza cevap bulacağınıza emin olabilirsiniz.

Önceleri evde ek iş imkanı olarak hepinizin bildiği incik boncuk kurdela gibi işleri yapardık.Sonradan evde mandal montajı gibi işlerle uğraştı ev hanımları.Halende bu işleri yapan ev hanımları olmuştur.

Bende bir zamanlar bu işlerle uğraştım.Bu işler hem yorucuydu hemce kazancı çok az ve verdiğiniz emeğe değmiyor.
Şimdi ise evden para kazanmanın çok daha kolay ve daha modern günümüze uygun yolları var ve bende bu yöntemlerle evde para kazanıyorum.Bu yöntemleri sizlerle paylaşacağım.

Evde anket doldur para kazan

Bildiğiniz gibi artık teknoloji çağında yaşıyoruz.Dolayısı ile hepimizin evinde bilgisayar ve internet mevcut.İşte bizde internet vasıtası ile evde para kazanacağız.Nasıl mı? Tabiki de evde anket doldurarak...

evde ek iş imkanı,anket doldurarak para kazanmakPeki anket doldurarak nasıl para kazanılır ?dediğinizi duyar gibiyim.

Anket işi benim ençok sevdiğim işlerden bi tanesi.Çünkü hem hiç bir riski yok hemde evde oturarak para kazanıyorsunuz.

Binlerce firma hizmetleri yada ürünleri için kamuoyu araştırması yapma ihtiyacı duyar.Dolayısıyla büyük firmalar müşterilerine en iyi ürünü yaratmak ve iyi pazar payını oluşturmak adına piyasa araştırması yaparlar.

Büyük firmaların en önemli odak noktalarından biri müşteri memnunuyetidiri çünkü firma müşteriyi ne kadar memnun ederse o kadar çok alıcısı bulur ve o kadar büyük pazar payı yaratır.İşte bu firmalar gelişen teknolojiyi kullanıp bu araştırmayı online anketörler vasıtasıyla internetten yapmaktadır.

İşte binlerce ev hanımı bu fırsatı değerlendirerek evde ek iş imkanı olarak, anket doldurarak para kazanıyor.Bunun için tek yapmanız gereken bu şirketlerin listesine güvenilir bir kaynaktan ulaşıp evde anket doldurarak para kazanmaya başlamak olacaktır.

Yapacağınız işlem çok kolay;evde bilgisayarın başında oturarak e-mail adresinize gelen anketleri doldurup  bir tıkla geri göndermek.
Evde anket doldurarak ayda 600-700 lira para kazanırsınız.Evet çok bir para değil ama asgari ücretin 775 tl olduğunu düşünürseniz hani ne derler öpte başına koy:)

Anket doldurarak para kazanmaya nasıl başlayabilirim ?

İnternetten evde anket doldurarak para kazanma işine başlamak için ilk önce anket doldurtan firmalara kayıt olmanız gerekli.Bu firmalara kayıt olduktan sonra hergün e-mail adresinize anketler gelmeye başlıyor.Sizde bu anketleri kafanıza göre dolduruyorsunuz ve doldurduğunuz anket başına belli bir oranda ücret alıyorsunuz.

Fakat bazı firmalar doldurduğunuz anketlere bahaneler bularak paranızı ödemeye biliyor.Bunun için kendini ispatlamış garanti ödeme yapan firmalara üye olmalısınız.Garantili ödeme yapan firmaların listesine Anket doldurtan firmalar adlı yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Bu işte kazanacağınız para doldurduğunuz anket sayısına bağlı.Mailinize gelen anketi doldurduğunuzda ne kadar kazanacağınız size belirtilir.Ücreti az bulursanız doldurmaya bilirsiniz.Ama bana sorarsanız az çok demeyin doldurun derim,ne demişler damlaya damlaya göl olur.

Sonuç olarak artık ek iş yaparak, evde para kazanmaya başlıyorsunuz ve bu işi istediğiniz zaman yaparsınız istemezseniz yapmazsınız.Kazandığınız paralarında banka hesabınıza yattığını görmek kadar insana mutluluk veren birşey daha yok.
Artık kazandığınız paraları gönlünüzce harcayabilirsiniz.

Evde ne iş yapabilirim ile ilgili aramalar;

  • evde ne iş yapabilirim 2014
  • evde nasıl iş yapabilirim
  • evde yapabileceğim iş
  • Evde ek iş Yapmak istiyorum
  • Evde İş İmkanı
  • Evde nasıl para kazanılır 
  • Evde yapılacak işler
  • evde ne iş yapılır
  • ev hanımıyım ne iş yapabilirim
  • ek iş olarak ne yapabilirim
  • evde ek iş olarak ne yapabilirim
  • evimde ne iş yapabilirim
  • evde ne iş yapılabilir
  • evde yapılacak ek iş
  • evde nasıl bir iş yapabilirim
  • evde yapabileceğim işler

2 yorum:

  1. bende anket doldurup ek kazanc saglamak istiyorum...

    YanıtlaSil
  2. Evde iş imkanları ile para kazanmak istiorum.
    http://:www.evdeis.org

    YanıtlaSil